Меню ресторан

Гриль меню (Страви, запечені на вугіллі)

Шашлик з телячої вирізки (подається з кукурудзою гриль і маринованою цибулею) Вага

200

Ціна

280,00

Люля-кебаб мікс свинина / телятина (подається з томатною сальсою з базиліком) 200 193,00
Шашлик зі свинячого ошийка (подається з маринованою цибулею та картоплею гриль з копченою паприкою) 200 207,00
Шашлик з курячого філе (подається з томатами гриль з естрагоном) 200 163,00
Каре ягня в сицилійському маринаді (подається з сальсою з баклажанів) 100 175,00
Брошет з лосося (подається з маш салатом з азіатською заправкою) 200 315,00
Метр ребер в соусі Джек Деніелс (подається з грибами гриль) 1400 1050,00
Барабулька гриль (подається з розмарином та обпаленим лимоном) 300 235,00
Овочі гриль (подаються з італійським дресінгом) 250 147,00
Печена картопля з беконом 150 49,00
Лаваш з сиром сулугуні 250 113,00

Холодні закуски

Тарель домашніх намазок (форшмак, пате з печінки домашнього курча, ікра кабачкова з тостами гриль) Вага

300

Ціна

165,00

Бруски українського хліба на грилі з намазкою з сала та домашньою аджикою 300 110,00
Овочеве асорті (свіжий огірок, свіжий помідор, перець болгарський, редис, цибуля, кінза, петрушка, кріп) 250 75,00
Домашні соління (перець, огірок, помідор, часник) 500 92,00
Грінки з домашнього хліба з чорноморською тюлькою 200 85,00

Салати

Салат Цезар з куркою (черрі, перепелині яйця, куряче філе гриль, лист салату, пармезан, крутони, соус цезар) Вага

250

Ціна

189,00

Салат зі свіжих овочів з бринзою та гарбузовим насінням 250 115,00
Салат з пастрамі та бочковими огірками з соусом з анчоусів 280 178,00
Салат Нісуаз (мікс салату, картопля відв., яйце кур., соус вінегрет, тунець консерв.,черрі) 250 209,00
Салат з ростбіфом і маш-салатом в азіатському стилі 250 189,00

Перші страви

Домашній борщ з чорносливом та копченими реберцями Вага

300/50/20

Ціна

100,00

Курячий бульйон з домашнього півня з локшиною 300 67,00
Грибна юшка з закарпатських грибів / крем-суп 300 100,00
Бограч 300/20 110,00
Юшка з трьох видів риби 300 170,00

Гарячі закуски

Запечений баклажан з бринзою та домашньою аджикою Вага

200

Ціна

143,00

Деруни з кабачків з сиром фета 200 138,00
Млинці з куркою та грибами 200 147,00
Хачапурі по-мегрельськи 500 175,00

Основні страви від шефа

Телячі щічки з селеровим пюре та домашньою аджикою Вага

250

Ціна

185,00

Запечена баранина з томленими овочами 300 245,00
Томлений шпондер з відварною картоплею і зеленню 300 165,00
Брошет з сома у фірмовому маринаді з бебі морквою 200 245,00

Гарніри

Запечені коренеплоди (морква, буряк, картопля, батат, корінь селери) Вага

250

Ціна

70,00

Картопля по-селянськи 250 48,00