Меню ресторан
Гриль меню (Страви, запечені на вугіллі)
Шашлик з телячої вирізки (подається з кукурудзою гриль і маринованою цибулею) | Вага
200 |
Ціна
280,00 |
Люля-кебаб мікс свинина / телятина (подається з томатною сальсою з базиліком) | 200 | 193,00 |
Шашлик зі свинячого ошийка (подається з маринованою цибулею та картоплею гриль з копченою паприкою) | 200 | 207,00 |
Шашлик з курячого філе (подається з томатами гриль з естрагоном) | 200 | 163,00 |
Каре ягня в сицилійському маринаді (подається з сальсою з баклажанів) | 100 | 175,00 |
Брошет з лосося (подається з маш салатом з азіатською заправкою) | 200 | 315,00 |
Метр ребер в соусі Джек Деніелс (подається з грибами гриль) | 1400 | 1050,00 |
Барабулька гриль (подається з розмарином та обпаленим лимоном) | 300 | 235,00 |
Овочі гриль (подаються з італійським дресінгом) | 250 | 147,00 |
Печена картопля з беконом | 150 | 49,00 |
Лаваш з сиром сулугуні | 250 | 113,00 |
Холодні закуски
Тарель домашніх намазок (форшмак, пате з печінки домашнього курча, ікра кабачкова з тостами гриль) | Вага
300 |
Ціна
165,00 |
Бруски українського хліба на грилі з намазкою з сала та домашньою аджикою | 300 | 110,00 |
Овочеве асорті (свіжий огірок, свіжий помідор, перець болгарський, редис, цибуля, кінза, петрушка, кріп) | 250 | 75,00 |
Домашні соління (перець, огірок, помідор, часник) | 500 | 92,00 |
Грінки з домашнього хліба з чорноморською тюлькою | 200 | 85,00 |
Салати
Салат Цезар з куркою (черрі, перепелині яйця, куряче філе гриль, лист салату, пармезан, крутони, соус цезар) | Вага
250 |
Ціна
189,00 |
Салат зі свіжих овочів з бринзою та гарбузовим насінням | 250 | 115,00 |
Салат з пастрамі та бочковими огірками з соусом з анчоусів | 280 | 178,00 |
Салат Нісуаз (мікс салату, картопля відв., яйце кур., соус вінегрет, тунець консерв.,черрі) | 250 | 209,00 |
Салат з ростбіфом і маш-салатом в азіатському стилі | 250 | 189,00 |
Перші страви
Домашній борщ з чорносливом та копченими реберцями | Вага
300/50/20 |
Ціна
100,00 |
Курячий бульйон з домашнього півня з локшиною | 300 | 67,00 |
Грибна юшка з закарпатських грибів / крем-суп | 300 | 100,00 |
Бограч | 300/20 | 110,00 |
Юшка з трьох видів риби | 300 | 170,00 |
Гарячі закуски
Запечений баклажан з бринзою та домашньою аджикою | Вага
200 |
Ціна
143,00 |
Деруни з кабачків з сиром фета | 200 | 138,00 |
Млинці з куркою та грибами | 200 | 147,00 |
Хачапурі по-мегрельськи | 500 | 175,00 |
Основні страви від шефа
Телячі щічки з селеровим пюре та домашньою аджикою | Вага
250 |
Ціна
185,00 |
Запечена баранина з томленими овочами | 300 | 245,00 |
Томлений шпондер з відварною картоплею і зеленню | 300 | 165,00 |
Брошет з сома у фірмовому маринаді з бебі морквою | 200 | 245,00 |
Гарніри
Запечені коренеплоди (морква, буряк, картопля, батат, корінь селери) | Вага
250 |
Ціна
70,00 |
Картопля по-селянськи | 250 | 48,00 |